Köpa Hemsida

Vill du köpa en ny hemsida till ditt företag? Jag kan hjälpa dig att få upp en ny, proffsig hemsida som du blir nöjd med.

En del kunder har ganska bråttom med att komma igång. Det är vanligtvis inget problem då jag i många fall gör hemsidan inom två veckor, ibland snabbare.

Har du någon idé om hur du vill att din hemsida ska se ut? Kanske har du referenser på något sajt du gillar på nätet?

Oavsett vilket så skapar jag en hemsida som hjälper dig att lyfta fram din verksamhet på bästa vis.

Modern hemsida med välkomstbild
Modern hemsida med en välkomstskärm på vaujany-chalet.com producerad och designad av mig.

Priser och referenser

Här kan du se mina priser för att göra en hemsida samt titta på mina referenser. På sajten ovan har jag medvetet gett bilderna en stor plats för att lyfta fram boendet. Ett besök på sidan ska få dig att vilja längta till den här boendet och skidorten.

Ny Webb?

0736-963858

info@billighemsidaforetag.se

Hej

Jag heter Jimmy Höög och det är jag som gör din nya hemsida. Jag har haft internet som arbetsplats sedan 2006 och jobbar med webbprojekt, sökmotoroptimering och utveckling av hemsidor.

Domännamn

Domännamn är den webbadress som din hemsida kommer ha tex www.minwebb.se. Har du funderat på att köpa en hemsida har du säkert redan funderat på vilket domännamn du ska ha. Eller så har du redan ett. När du bestäm dig går det på några minuter att registrera ett domännamn som du får tillgång till. Vanligtvis köper du det på samma ställe som webbhhotellet finns på. Då går det enkelt och snabbt att komma igång.

Webbhotell

Många sajter går utmärkt att köra på webbhotell som tar omkring 15kr till kanske 100 kronor i månaden.

Vad skiljer billiga från webbhotell som är dyrare
Vad skiljer då ett riktigt billigt webhotell från ett som kostar något mer. FÖr det första brukar båda ligga på delade miljöer. Så det är alltså fler sajter som läggs på samma server.

Du får mindre utrymme (antal MB på hårddisken som du kan spara), eventuellt mindre RAM-minne och ofta bara möjlighet att ha en hemsida på de billigaste alternativen. Det är onödigt att betala för mycket för utrymme eller funktioner som du ändå inte behöver. De flesta klarar sig bra på ett webbhotell som tar en hundring i månaden, och många kommer även klara sig utmärkt på ett som tar omkring 20 kronor i månaden.

Vilka webbhotell ska man då välja mellan? Vi hjälper dig med allt det men vill du ändå kolla in dem lite mer se längst ner på sidan.

Bilder & texter

Har du färdiga bilder och texter är det bara bra eftersom det underlättar arbetet med hemsidan och gör att det blir billigare att skapa den. Men saknar du bra bilder löser vi det ändå. Det finns idag många bildbanker på nätet som delger proffsiga bilder som fritt får användas.

Unik Design

Jag lyssnar på din önskemål och vad du vill ha ut av hemsidan och designar sedan den. De flesta webbsidor jag gör bygger inte på någon färdig mall utan det är ett fritt designarbete för bästa möjliga resultat. Visst, har du en wordpressmall som du gillar så kan vi använda den för att göra din sida, om du gärna vill det.

Mer om att anlita mig för att göra en hemsida

WordPress

Din hemsida görs i wordpress. Omkring 25% av alla hemsidor på nätet är gjora i wordpress så du är i trygga händer.

Sökmotoroptimering

Jag anpassa sidtitlar och innehåll för att hjälpa sidan att ranka på Google. Jag har skrivit en del om sökmotoroptimering.

Pris

Jag tar från 4890 kronor för en sida på en eller två undersidor.
Är det en sida med lite information kan det till och med bli ännnu billigare. Fler priser här.

Uppdatera Själv

Du kommer när som helst logga in för att uppdatera din hemsida själv. System för att uppdatera texter och bilder är väldigt enkelt och anpassat även för personer med väldigt lite datorvana.

Så här ser gränssnittet ut där du uppdaterar själv. Du kan dra och flytta block genom att ”dra och släppa”. Du kan gå in i varje block och redigera text eller bil. Superenkelt.

Behöver du även en logotype?

Vi tar gärna fram en logotype ditt företag eller nästa projekt. Loggan levereras som vektorbaserad EPS samt PDF, jpg och png. Du får komma med synpunkter på loggan och vi ändrar tills du är nöjd.

Länkar till webbhotell som rekommenderas

Här kommer några webbhotell som passar många småföretagare:
one.comcliche.seloopia.secitysites.comsurftown.sebinero.se. Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

Mer läsning

Vill du veta mer om vad man ska tänka på när man köper en hemsida så läs mina 15 proffstips som du bör tänka på innan du köper en ny hemsida