Behöver du hjälp med hemsidan? Vi finns här för att hjälpa dig med din hemsida, mejla oss gärna en rad om vad du vill ha hjälp med.

Vi kan hjälpa dig med att:

# uppdatera din befintliga hemsida
# ta bort eller lägga till information på din hemsida.
# Lösa ett tekniskt problem som uppstått

Har du en äldre sida som saknar en smidig lösning för att uppdatera hemsida kan vi bygga en ny enkel sajt som du klarar att uppdatera själv.

Hemsideshjälpen

Är du nybörjare som behöver hjälp med att göra din första hemsida själv. Då kan du läsa lite här hur du börjar med wordpress. Eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.

Behöver du hjälp med hemsidan för att komma högre i Google?

Vi kan hjälpa dig med sökmotoroptimering, och titta på din hemsida och ge goda rekommendationer för vad du behöver göra för att sidan ska ranka högre på sökmotorerna. Du kan dels göra saker på själva sidan som kommer hjälpa dig exempelvis genom att optimera texter, använda rubriker och taggar på sätt sätt, eventuellt se över sidan struktur och dess innehåll. Du kan också jobba på att få relevanta naturliga länkar in till sin sajt, sådana länkar från andra sajter kommer i många fall ses som en röstning eller rekommendation av din sida och hjälper din sida att ranka bättre på Google.

Men har du inte alls optimerat din sida för att ranka i Google finns det många små enkla medel som du kan ta fast på för att klättra några placeringar, tillsammans med ett bra innehåll på din webbsida. Att det finns bra innehåll på sidan är lite en grundförutsättning för att sidan ska få en bra placering i sökmotorerna.

Utveckla din befintliga webbsida

Vi hjälper gärna till att förnya din befintliga sida för att du ska kunna nå fler kunder.

Kontakt oss här eller mejla till adressen nedan:
mejl